Sayfalar

3 Mart 2011 Perşembe

TANRI HESAP SORSUN BİZİM İÇİN SİZE!

Az önce basın açıklaması yaptı Başkan, konuşmasında;

Futbolcuların yoğun streste olduğunu ,özgüven eksikliği duyduklarını  söylüyor.Galatasaray da hedeflerin
bitmiyeceğini ve şampiyonu Galatasarayın beliriyceğini söylüyor,şaka gibi.

Yerimizde sağlam ve dimdik duruyoruz diyosun Başkan ama sen de inanmıyorsun.Muhalifler Sezgin'i sana günah keçisi olarak göstermeye çalıştığını söylüyosun sürekli ama keçi değil Günah ın ta kendisi..

Camiamız'ın birlik ve beraberlik içerisinde kulübe sahip çıkmalarını yönetime güvenmelerini istiiyosun destek istiyorsun ama...........Üç tane yönetici olarak yan yana oturamazken,takımın teknik direktörüne laf geçiremiyor iken Başkan ne birliği ne beraberliği.

Futbolcular transfer olurken profosyonel, imzalar atılırken Profosyonel, sinemalara giderlerken ,
gece hayatında paparazzilere yakalanırken Profosyonel Sporcular oluyolarda, işler kötü gidince,baskı olunca neymiş efendim kolay değilmiş miş...Efendiler o zaman sorarım ne si..me profosyonel bunlar!

Sayın Başkan; Sezgin'i savunuyor kolluyorsun hala.Takımın ağzına sıçıp bıraktı.Hala daha bişeyler ile kılıf arrayıp,düzlüğe çıkmanın derdindesiniz.

Futbolcu kendi arasında kacga ediyorsa,yönetim kendi arasında grupçuluk yapıyorsa,taraftarı futbolcusuna güvenmiyor,Futbolcusu kendine güvenmiyor ve en önemlisi taraftarı birbirine giriyorsa Galatasaray için, o zaman konuşmanın da anlamı yok Başkanım.Artık taraftar da yanında değil İSTİFA nı istiyor.

Kısacası yolun sonundasın Başkan,bu sefer Teknik Direktör kıyımlarıyla,Sezgin'in kalemi kırmak yetmiyecek.....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder