Sayfalar

17 Şubat 2011 Perşembe

EVLATLARRR

Birisi şuan teknik direktör,birisi yardımcısı diğerleri de bıraktılar futbolu.
Ama eminim onlarında ciğerlerine vurmuştur bu yüreksiz ve ahlaksız futbol ve Galatasaray anlayışı.
Hepsinin bir araya gelip sille tokat antremanı basması ve sizin oynayacağınız futbolun a.q lan i...neler deyip s...tirin lan burdan deyip Floryanın çimlerinden kovması lazım.Keşke sol bekte Hakan ın Ünsal olanını izlemeseydik te Baltasına laf etmezdik,
5 numarada Tugay ı ararken gözler Gökhana takılıveriyo hemde yedek kulübesinde'de değil,numaralıda çekirdek yerken!Bie ara 11 numara vardı Mehmet Batdal pardon Hasan Şaş tı o, e oda futbolu bıraktı,Batdal nerede takım forvet ararken ilaç diye alınan çocuk!
9 numara tam fiyasko Elano efendi giydi,o da gitti iyikide öyle yaptı.3 numara Büyük Kaptan dan sonra dolmadı stoper.Çağlar efendi iyileşecek te oynayacak.10 numara Arda, o da bir diğer evlat ama o da piyasada yok sakatlar kervanında.
Ya Florya mearlık oldu sakatlananı gömüyolar,yada yadası yok.Arkadaş bi sakatlanan 6 ay yok bu ne ya,kanserin tedavisini bulacak nerdeyse tıp bizimkilerden ses yok,pes!
Tafo dan sonra Mondi aratmadı yokluğunu ama ya Mondi den sonrası?
Orkun,Leo,Aykut,Ufuk,Zapata.Yeter ulan sizin yüzünüzden göt kanseri olucaz,tedaviside yok.
Kaleye yarım metre genişliğinde bir kalas yada direk konsa daha başarılı olunur benden söylemesi
Evlat gelsin,evlat kalsın,evlat oynasın ne gelirse evlat tan gelsin!
Hep tartışılr ya endüstriyel futbolda Abi lere yer yok diye,var arkadaş hemde buz gibi var.Takımda 1 tane abi olsaydı herşey bambaşka olurdu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder