Sayfalar

26 Şubat 2011 Cumartesi

Belediyenin Takımı -GALATASARAY FUTBOL TAKIMI

Belediyenin takımıyla karşılaştılar,üzerlerinde Galatasarayımın forması olan bir grup ruhsuz ,gamsız  ve arsız insan grubu.
Niyetim kimseyi aşağılamak değil ama Belediye diyor lan adına İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor kulubü.
Yani:belediyenin takımı.
Peki ya sen?
Senin adın ne?
Galatasaray ULAN! Galatasaray ne?
Galatasaray gelenek,sadakat,büyüklük,Türk olmayan takımları yenmek ,Başarı, azim, mücadele, zafer, gurur ve onur demek.Milan'ın,Barcelona'nın,Real Mdrid'in,Juventus'un,Arsenal'in,daha sayamadığımız nice takımların kocası demek.Metin Oktay demek,Arslan Nihat,Karıncaezmez,Metin Oktay demek,Türklük demek GALATASARAY TÜRKİYE DEMEK ulan !!! Belediye'nin takımından fark yemek değil!
Bunca zamandır her hafta bir düzelme umuduyla BELKİ lerle geçti günlerimiz ama sizden artık bir bok olmaz arkadaş.Tarihi sayısız başarı ve kupalarla dolu,şanla şerefle dolu takımın anasını,7 ayda .......
Galatasaraylı biziz ulan,Sarıyla yatan Kırmızıyla kalkan biziz,sen neden üzülesin ki be yavşak...
Toparlanmaları gerekiyomuş! bak sen.Ulan vermediğiniz takım kaldımı? ligin bilmem kaçıncı sırasındasın daha ne için toparlanıcaksınız.Siz iyisimi toparlanmayı flan bırakın,ne siz zahmet edin toparlanmak için,ne biz verem olalım. Siz en iyisi (O) bizim için herşeyden değerli olan KUTSAL formayı bırakın sittirin gidin..
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder