Sayfalar

16 Ocak 2011 Pazar

PROTESTO ! GAYET NORMAL

Dün gece muhteşem şovlarla açılan stadın açılış konuşmasında, TOKİ başkanı Erdoğan Bayraktar yönetimin binlerce Galatasaraylının önünde ağzına sıçmıştır!ve Ali Sami Yen i yerden yere vurmuş neredeyse çöplük diyip üzerimize yıkılacağını belirtmiştir.Stadta ses yoğunluğundan dolayı anlayamadık ilk başta Bayraktarın konuşması esnasında yapılan protestoları,ama işin rengi sonra belli oldu.
Sonra Başbakan ve kurmayları,sonra Mahmut Özgener ve ekibi ve Başkan Polat stadtan ayrılmış.
Ayrılırkende neymiş efendim Galatasaray taraftarı ayıp etmiş,gerçek taraftar değilmiş! Ulan adam ağzınıza sıçtı ,rezil kepaze etti sizi milyonların önünde sanki hiç bi çıkar uğruna,babalarının hayrına yapılmış bi stad var ortada.
Şimdi sayın başkan, yanlış yanlış üstüne "Dönemin başkanı Özhan Canaydın aciz bir durumda bize geldi,bizde onların teklifini kabul edip stadı yapmayı üstlendik"sözlerini söyleyecek bir adam çıkacak binlerce gerçek GALATASARAYLI nın önünde bu lafları sarf edecek ve sessiz kalıp sizin yaptığınız gibi yalakalık yapıp alkışlayacağız öylemi,yok arkadaş.Yapılan protestolar az bile kaldı,günden güne bitmektesiniz........

1 yorum:

  1. ercan'ım bir deney vardır psikolojide. köpek zil sesini duyunca kendisine yemek verileceğini anlayarak tükürük salgılamaya başlar. bu durumun dünkü başbakan stada geldi anonsundan sonra ''başbakan'' kelimesini duyup ıslıklayanlardan hiç bir farkı yok.

    YanıtlaSil